Barbecue recepten voor op de WELDED BBQ

Barbecue recepten van Grillmasters

De grillring bbq’s van Welded zijn heel veelzijdige kooktoestellen. Je kan er op veel verschillende manieren je gerechten op bereiden. Je kunt oneindig combineren met bijvoorbeeld de Dutch Ovens, opzet pizza ovens*, pannen enz. Je kan deze bijvoorbeeld op de bakplaat zetten maar ook op de wokring met of zonder grillplaatje. Je kan het allemaal gebruiken op de Welded BBQ’s.

Vindt je de mogelijkheden nog wat te beperkt, dan kun je de bbq uitbreiden met de ASADOR en de daarvoor gemaakte accessoires. Daarmee is bijna alles mogelijk en dat op echt houtvuur.

De barbecue recepten pagina is in continue ontwikkeling. We proberen hier wat inspiratie te bieden en lekkere barbecue recepten te delen die je kunt bereiden op de vuurschaal bbq’s van Welded. Het de bedoeling dat de barbecue receptenpagina steeds wordt aangevuld. Ideeën en mooie recepten hiervoor zijn altijd welkom. Wij vinden het leuk als je barbecue recepten met ons wil delen.

*wij hebben zelf nog geen pizzaoven in ons assortiment maar we kunnen de opzet pizzaovens van andere merken eenvoudig voor je aanpassen voor de Welded bbq’s.

De recepten zijn beschikbaar gesteld door Brute BBQ Erik Manders en BBQ helden.