WELDED BBQ’s beter en completer

Materiaal

WELDED gebruikt uitsluitend Cortenstaal, Roestvast Staal, Dik plaatstaal en gegalvaniseerd staal. Wij gebruiken geen goedkoop dun plaatstaal, gecoat staal of breekbaar gietijzer.

Constructie

Bij de console en de vuurschaal worden de naden gelast en als lastoevoeging gebruiken wij Corten lasdraad. Voor de constructie wordt vanwege klantvriendelijkheid en duurzaamheid geen gebruik gemaakt van schroefverbindingen. Onze producten zijn beter en completer.

ook technisch beter en completer

Geen bouwpakket

WELDED verkoopt geen bouwpakketten. Dus je hoeft niks te schroeven of te monteren, dat hebben wij al voor je gedaan. We zijn niet voor niets beter en completer. Kom kijken en ervaar het zelf.

Aanpassingen en maatwerk

Omdat WELDED niet met grote voorraden werkt en alles echt zelf maakt, zijn aanpassingen door klantwensen geen probleem en snel te realiseren.

Accessoires zijn handgemaakt, duurzaam en functioneel

WELDED legt ook de lat erg hoog bij haar accessoires. Deze moeten functioneel zijn, iets toevoegen aan het BBQ genot, beter zijn dan wat er al op de markt is. Wij maken geen producten waarvan we vooraf al weten dat dit teleurstellingen gaat geven. Een mooi voorbeeld hiervan zijn houten randen rondom de bakplaat. Na uitgebreid onderzoek en informeren bij vaklieden op het gebied van hout werd al snel duidelijk dat een houten rand rondom de vuurschaal door weersinvloeden en door de temperatuurverschillen krom gaat trekken. Dit past niet bij de kwaliteit eisen van WELDED dus dat maken en verkopen we niet.

Dit is een mooi voorbeeld van beter en completer zijn. De kunst van het niet willen leveren omdat iets niet voldoet aan onze standaard hoort daar ook bij.

Uitzonderlijk flexibel, ook bij het bezorgen

Het bezorgen  van de BBQ’s doet WELDED echt zelf. Voor het bezorgen maken we een afspraak met de klant en stemmen af wanneer, dag en tijdstip waarop,  de bbq bezorgd mag worden. Bij het bezorgen wordt de BBQ netjes op de gewenste plaats neergezet en opgebouwd. Uiteraard wordt er uitgebreid instructie gegeven indien dat gewenst is.

ook technisch betere en completer

Altijd rechtstreeks persoonlijk contact met onze klanten

De klant heeft bij Welded altijd te maken met degene die de BBQ’s en andere producten daadwerkelijk zelf maakt. Hij is ook degene die de advisering en uitleg geeft. Ook dat bedoelen we dus met beter en completer. Ook onze manier van contact is anders en directer als bij de meeste andere aanbieders.

Aftersales op top niveau

Als je de BBQ hebt gekocht, dan geeft WELDED nog steeds een goede service. Ieder klant heeft of krijgt ons telefoonnummer zodat deze gemakkelijk rechtstreeks contact kan opnemen bij vragen. Dan kan ook in het weekend en ’s avonds, bijvoorbeeld tijdens het bbq-en.
Wil je na verloop van tijd iets aangepast hebben, bijvoorbeeld een handvat op de afdekplaat, neem dan even contact op. maak een afspraak om langs te komen en het wordt meestal direct gedaan terwijl je wacht. Vaak is dat ook nog gratis. Omdat we echt alles zelf maken, kunnen en zullen we wensen en uitdagingen meestal heel snel oplossen.

Welded bbq’s beter en completer

Geen hobby maar een serieus bedrijf

WELDED is nadrukkelijk geen hobby maar een serieus bedrijf dat naar kwaliteit, service en exclusiviteit op topniveau streeft. Wij willen de klant de ultieme beleving geven en bieden wat we beloven. Jarenlang plezier van WELDED producten en legio uitbreidingsmogelijkheden horen hierbij.

Door onze aanpak en manier van werken durf ik te garanderen dat we beter en completer zijn dan andere aanbieders.

Geen massaproductie en ook geen import producten

WELDED kiest voor kwaliteit, ambachtelijk, persoonlijke service en exclusiviteit. Er is geen streven om grote aantallen bbq’s per jaar te verkopen. We hoeven ook niet te groeien en we zijn niet geld gedreven.

Het gaat bij WELDED niet om groei maar om de passie die we hebben!

Eigen baas en focus op klanttevredenheid

Ook is WELDED geen bijzaak van bijvoorbeeld een constructiebedrijf, een handelsonderneming of deel van een investeringsmaatschappij die verschillende bedrijven in deze branche opkoopt. WELDED is helemaal zelfstandig en onafhankelijk. Het heeft haar focus gelegd echt op het maken en rechtstreeks verkopen van verschrikkelijk goede bbq’s, bijpassende accessoires en klanttevredenheid.

Winnaar prijs/kwaliteit

Met onze kwaliteit en standaarden zullen we nooit het goedkoopste product op de markt zijn. Dat willen we ook niet, we willen de beste zijn. Zodra je een prijs / kwaliteit vergelijking maakt dan weet ik zeker dat WELDED bovenaan staat. WELDED is met recht beter en completer.

COMPLETER

Standaard uitvoering

WELDED BBQ’s worden erg compleet geleverd, ze zijn standaard altijd voorzien van:

  • Regelbare luchttoevoer onder in de vuurschaal. Daardoor brandt het houtvuur veel beter, blijft het goed branden heb je geen rookoverlast meer. Fijn voor jezelf, je gasten maar ook voor je buren.
  • Stevige zwenkwielen maken deel uit van het design van de BBQ. Door de wielen kan 1 persoon de BBQ gemakkelijk en veilig alleen verplaatsen.
  • Om de bakplaat uit te breiden is de wokring met grillplaatje een standaard accessoire dat wordt meegeleverd. Hiermee worden kook- en bak-mogelijkheden uitgebreid. Je kan er een kok op plaatsen maar ook pannen op zetten. Tevens het grillplaatje voorzien van sleuven waarin je spiesen verticaal in kan steken. Assado style grillen. Het grillplaatje kan ook midden in de opening van de bakplaat worden geplaatst. Daardoor creëer je een grotere vlakke bakplaat.
  • Afdekplaat voor over de vuurschaal wordt uiteraard standaard meegeleverd. Deze Cortenstalen afdekplaat komt vlak op de vuurschaal te liggen en dekt daarmee de vuurschaal en de bakplaat ruimschoots af. Door deze afdekplaat voorkom je dat de regen rechtstreeks op de bakplaat en in de vuurschaal komt. De bakplaat wordt daardoor beschermd en het is ook hygiënischer omdat als bijvoorbeeld een vogel iets laat vallen dat niet op de bakplaat terecht komt. De afdekplaat kan ook gebruikt worden om het vuur te doven.

Accessoires

De accessoires van WELDED zijn ontwikkeld en gemaakt om daadwerkelijk iets toe te voegen aan de BBQ mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld onze ASADOR, dat is een heel goed doordacht systeem om met onze BBQ’s in een handomdraai geschikt te maken voor asado bereidingen. De ASADOR ook nog verder uit te breiden met verschillende accessoires. Elk voor een betaalde manier van bereiden. Door uitbreiding met dit systeem creëer je een van de meest veelzijdige bbq’s die er zijn en dat met heel veel gebruiksgemak. Vandaar dat we durven te stellen dat WELDED beter en completer is dan anderen.

Opbergen

Bij heel veel klanten waar ik een bbq heb mogen bezorgen zag ik meerdere BBQ’s staan en ook veel verschillende attributen die daarbij horen. Vaak lagen die ergens op een hoopje of onoverzichtelijk opgeborgen in kisten. WELDED heeft hiervoor de Toolstation ontworpen. Een echte eyecatcher waaraan je de BBQ attributen netjes kunt ordenen en opbergen. Je houdt direct overzicht over alles en je kunt dat wat je gebruiken wil gemakkelijk van de tootstation halen, De Toolstation is voorzien van wielen zodat je deze altijd eenvoudig in zijn gehaal naar de BBQ kunt rijden. Altijd alles netjes opgeruimd bijdehand en het ziet er ook nog eens gaaf uit.

OOK TECHNISCH BETER EN COMPLETER

Uitleg en advies

Als je een bbq wil komen bekijken, dan kun je een persoonlijke afspraak maken. Je maakt dan een afspraak met Robert, de eigenaar van WELDED, tevens de bedenker en de maker van de BBQ’s en de andere producten.

Er is dan alle tijd voor je en alles kan uitgelegd worden, alle functies worden besproken, je kunt de bbq zien branden zodat je echt weet hoe deze werkt, of deze echt goed brand en of er daadwerkelijk nagenoeg geen rookoverlast is.

Je ziet meteen het verschil met de andere BBQ’s op de markt

VEEL MEER GENIETEN IS HET RESULTAAT VAN BETER EN COMPLETER.

Doordat de WELDED BBQ’s beter en completer zijn kun je veel meer genieten van deze manier van BBQ-en. Kwaliteit, ambachtelijk, persoonlijke service en exclusiviteit dat is waar WELDED voor heeft gekozen. Het resultaat zijn goed doordachte en doorontwikkelde producten waar je echt iets aan hebt. Beter dan wat er al op de markt is.

Hierdoor haal je met een WELDED product een oplossing in huis die echt werkt. Daar ga je jarenlang plezier van hebben en genieten.

We weten dat we door onze keuze voor topkwaliteit en hoogwaardige service niet iedereen als klant zullen krijgen. Niet iedereen koopt de eerste keer meteen het beste. Soms doen ze dat later pas als een ander product is tegengevallen. Wij noemen dat zonde van het geld en de ergernis die je ervan hebt gehad.

Wat we ook weten is dat elke WELDED klant een tevreden klant is. En daar doen we ook onze uiterste best voor.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op of maak een afspraak en kom kijken.