BBQ accessoires opbergsysteem Toolstation

 499,00 incl. BTW

BBQ accessoires opbergsysteem Toolstation. De Toolstation van WELDED is iets unieks. Dit flexibele barbeque accessoires opbergsysteem gemaakt met massief eikenhout en Cortenstaal is een bijzondere verschijning. Het is puur, duurzaam, sterk, authentiek en natuurlijk ook weer volledig handgemaakt in Nederland.
Dit barbecue accessoires opbergsysteem is geschikt voor alle merken en typen bbq’s. Kamado, Plancha bbq, grillring barbecue, kogel barbeque. Het maakt niet uit. Bij alle barbeques gebruik je bbq accessoires en die wil je bij de hand hebben maar wel geordend.

Uit voorraad leverbaar. Ophalen en bezorgen in overleg en normaal gesproken binnen 5 werkdagen.

Heb je speciale wensen? Neem even contact op. Het product is handgemaakt dus er is veel mogelijk.

BBQ accessoires opbergsysteem, waar laat je anders je bbq accessoires?

Een BBQ accessoires opbergsysteem dat miste ik nog. Misschien ken herken jij dat ook. Naar verloop van tijd ga je steeds meer proberen op je bbq. Je schaft verschillende bbq accessoires aan zodat je meer mogelijkheden hebt. Dat is allemaal geweldig tijdens het gebruik van de bbq accessoires. Maar waar laat je ze als je ze even niet nodig hebt? Je mist een goed bbq accessoires opbergsysteem.

Ik bewaarde mij bbq accessoires in grote kisten zodat ze onzichtbaar waren en het netjes opgeruimd leek. Het tegendeel was waar. In zo’n opbergkist voor bbq accessoires was het eigenlijk een grote puinhoop. Alles ligt door en op elkaar en als je iets nodig hebt dan moet je de halve kist uitladen om de juiste accessoire te vinden.

Dat kan anders en beter

Dat moet anders, er moet een goed stoer en gaaf bbq accessoires opbergsysteem komen. Beter en mooier dan alles wat al op de markt is!

Ik heb een bbq accessoires opbergsysteem bedacht en ontworpen waarop je de accessoires gemakkelijk en flexibel kunt bevestigen, overzichtelijk en direct voor het grijpen. Het is ook wel indrukwekkend om al je accessoires netjes uitgestald te zien, een mooie stoere aanvulling voor je mancave, bbq ruimte of tuin.

Natuurlijk wil je je accessoires dicht bij je bbq hebben als dat nodig is. Daarom zitten er wielen onder dit systeem, je kan het eenvoudig verplaatsen. Omdat je het zelf kan indelen ben je heel flexibel en ook niet gebonden aan een merk. Ons bbq accessoire opbergsysteem past bij elk type bbq en is geschikt voor bij alle merken barbecues.

bbq accessoires opbergsysteem

BBQ accessoires opbergsysteem Toolstation, wat is het?

Het BBQ accessoires opbergsysteem van Welded, Toolstation is uitgerust met wielen, is gemaakt van duurzame materialen Cortenstaal en massief eikenhout. Doordat het gebruik van Cortenstaal heeft het een prachtige roestkleur wat erg mooi afsteekt tegen de robuuste massief eiken staander. Waar je de accessoires gaat ophangen is zelf en heel eenvoudig te bepalen. Het is een sieraad voor bij elke barbecue maar is ook heel erg praktisch. Overzicht en gebruiksgemak.

Bij het ontwerp zijn we uitgegaan van de sokkel en de wielen van de WELDED BBQ’s, Drum 800, Barrel 800, Drum 1000 en Barrel 1000.

Het BBQ accessoires opbergsysteem wordt standaard geleverd met 5 lange en 5 korte ophang bouten. Dit bijzondere opbergsysteem is volledig handgemaakt. Alle onderdelen zijn afkomstig uit Nederland.

De op de eerste productfoto zichtbare accessoires in het opbergsysteem worden niet meegeleverd!

Door een slim en flexibel ontwerp kun je nagenoeg al je bbq accessoires hieraan opbergen en verplaatsen naar waar jij met de BBQ aan de slag gaat. De toolstation van Welded is niet alleen erg praktisch en duurzaam maar ook hele gave eyecatcher voor bij je mancave of in de tuin.

Het is een 100% Nederlands ambachtelijk product

Eigenschappen

Dit handgemaakte opbergsysteem is door de afwijkende vorm en de natuurlijke uitstraling een prachtige verschijning. Dit object is altijd een verrijking voor je tuin, terras of overkapping en mancave.

  • Het is volledig handgemaakt in onze werkplaats in Nederland.
  • Handgemaakte sokkel van Cortenstaal.
  • Cortenstalen ophangsysteem aan alle vier de kanten.
  • Massieve robuuste Europees Eikenhouten staander.
  • 360 graden draaibare wielen voor eenvoudig verplaatsen.

Doordat het cortenstaal is gemonteerd op het eikenhout kunnen er donkerblauwe tot zwarte strepen op het hout ontstaan. Dit hoort bij het karakter van de TOOLSTATION en daar is bewust voor gekozen.

Afmetingen

Hoogte ca. 170 cm

Diameter sokkel 450mm

Gewicht ca. 35 kg