SKEWER HOLDER, voor onze handgemaakte spiesen

 55,95 incl. BTW

2 stuks RVS spiesen houders. Gemaakt van 4mm dik RVS 304 gemaakt om op verschillende hoogtes in de ASADOR te bevestigen.

De SKEWER HOLDER is bij ons op voorraad en kan daarom snel geleverd worden.

Achteraf betalen is voor deze spiezen houders, skewer holder in combinatie met verzenden helaas niet mogelijk!

Levertijd binnen 5 werkdagen

Beschrijving SKEWER HOLDER

SKEWER HOLDER is een set van 2 stuks RVS spiesen houders. Door de houders recht tegenover elkaar in de speciaal ontworpen sleutelgat uitsparingen van de ASADOR te bevestigen heb je perfecte steunen om de Churrasco Skewers 800 of 1000 op te leggen. De handgemaakte spiezen liggen opgesloten in een daarvoor gemaakte uitsparing. Je kunt de skewer holders op de gewenste hoogte in de asador uitsparingen bevestigen. Hierdoor is het erg gemakkelijk om tijdens de bereiding in te spelen op de hitte van het vuur, de grootte van de vlammen en de gerechten die je aan de spiesen hebt geregen.

Gemaakt van 4mm dik RVS 304 en geeft plaats aan maximaal 4 spiesen.

De barbecue spiesenhouder heeft uitsparingen waarin de handgemaakte spiesen van Welded precies in passen. In de uitsparing hebben nog een kleine snede gemaakt zodat je de spies daar op de zijkant in kan fixeren. Alles is ontworpen en gemaakt om je zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden. Zoals bij al onze andere producten hebben ook deze spiesenhouder uitvoerig getest en gedurende te testfase nog verschillende keren met details aangepast. Je zou haast denken, ‘zo’n klein ding en dan zoveel moeite’. Jazeker, we willen dat onze producten echt goed werken en met veel plezier gebruikt worden niet aan ons opbergsysteem de TOOLSTATION blijven hangen voor de show of in een kast blijven liggen.

Specificaties Skewer Holder

Materiaal RVS 304 dik 4mm

Geschikt voor 4 spiesen

Set van 2 stuks skewer holders