CHURRASCO SKEWERS 1000, extra lange handgemaakte spiesen 127 cm

 130,00 incl. BTW

2 stuks oerdegelijke handgemaakte Churrasco spiesen. Het lemmet is gemaakt van 2mm dik RVS 304 en voorzien van een houten handvat en rvs oog. Lengte ca. 127 cm.

De Churrasco skewers 1000 zijn op voorraad.

Achteraf betalen is voor dit product in combinatie met verzenden helaas niet mogelijk!

Levertijd binnen 5 werkdagen

Beschrijving CHURRASCO SKEWERS 1000

CHURRASCO SKEWERS 1000 de set van 2 stuks oerdegelijke handgemaakte churrasco spiesen. Het lemmet van de churrasco spiezen is gemaakt van 2 mm dik RVS 304. Ze zijn voorzien van een houten handvat en een oog waaraan de spies kan worden opgehangen. De churrasco skewers 1000 zijn speciaal ontworpen voor de WELDED barrel en drum 1000 bbq’s en hebben een totale lengte van ca. 127 cm.

Deze spiesen kunnen ook los van de ASADO SET gebruikt worden en passen over de vuurschaal van de 1000 bbq’s maar kunnen ook rechtop in het grillplaatje geplaatst worden om verticaal te grillen.

Voor het gebruik in de ASADOR hebben we een speciale steun, de SKEWER HOLDER ontworpen dat is een accessoire dat je erbij kunt bestellen.

Waarom maken wij onze spiesen zelf?

Omdat wij al onze producten graag zelf maken. Hierdoor hoeven we geen concessies te op het gebied van kwaliteit, lengte, vorm en functionaliteit. Doordat we de spiesen zelf maken hebben we ze zo ontworpen dat ze perfect passen bij onze andere WELDED producten. Bij het ontwerpen is er rekening mee gehouden dat je heel gemakkelijk een handvat kan vervangen als dat ooit nodig zou zijn. Dit is uiteraard weer een heel erg duurzaam product van WELDED.

WELDED, geen massa productie maar echt handwerk dat met veel passie, plezier en zorg is ontworpen en gemaakt.

Specificaties

Materiaal RVS 304 dik 2mm

Lemmet breedte 12 mm

Lemmet lengte 111 cm

Totale lengte ca. 127 cm

RVS Schroefoog waarmee handvat is gefixeerd.

Houten handvat is indien nodig eenvoudig te vervangen.