CHURRASCO SKEWERS 800, lange handgemaakte spiesen 107 cm

 125,00 incl. BTW

2 stuks oerdegelijke lange handgemaakte Churrasco spiezen. Het lemmet van de churrasco skewers is gemaakt van 2mm dik RVS 304 en voorzien van een houten handvat en rvs oog. Lengte ca. 107 cm.

De Churrasco skewers 800 zijn op voorraad.

Levertijd binnen 5 werkdagen

Achteraf betalen is voor dit product in combinatie met verzenden helaas niet mogelijk!

Beschrijving CHURRASCO SKEWERS 800

CHURRASCO SKEWERS 800 set van 2 stuks van onze oerdegelijke handgemaakte Churrasco spiezen. Het lemmet van de Churrasco spiesen zijn gemaakt van 2 mm dik RVS 304. Ze zijn voorzien van een houten handvat en een oog waaraan de spies kan worden opgehangen. De churrasco skewers 800 zijn speciaal ontworpen voor de WELDED drum en barrel 800 bbq’s en hebben een totale lengte van ca. 107 cm.

Deze spiesen kunnen ook los van de ASADO SET gebruikt worden en passen over de vuurschaal van de 800 bbq’s maar kunnen ook rechtop in het grillplaatje geplaatst worden

Voor het gebruik in de ASADOR hebben we een speciale steun ontworpen, SKEWER HOLDER dat is een accessoire dat je erbij kunt kopen.

Waarom maken wij onze spiesen zelf?

Omdat we al onze producten graag zelf maken. Daardoor hoeven we geen concessies te op het gebied van kwaliteit, vorm, lengte en functionaliteit. Doordat we de spiesen zelf maken hebben we ze zo ontworpen dat ze perfect passen bij onze WELDED producten. Bij het ontwerpen is er rekening mee gehouden dat je heel gemakkelijk een handvat kan vervangen als dat ooit nodig zou zijn. Dit is uiteraard weer een heel erg duurzaam product van WELDED.
Het is niet een massa product maar het is echt handwerk dat met veel passie, plezier en zorg is ontworpen en gemaakt.

Specificaties

Materiaal RVS 304 dik 2mm

Lemmet breedte 12 mm

Lemmet lengte 91 cm

Totale lengte ca. 107 cm

RVS Schroefoog waarmee handvat is gefixeerd.

Houten handvat is indien nodig eenvoudig te vervangen.