Houtpook RVS

 39,00 incl. BTW

Ambachtelijk gemaakt van massief RVS.
De WELDED RVS Houtpook is een praktisch stuk gereedschap om tijdens het gebruik van de BBQ de brandende stukken hout te verplaatsen.
Tevens is het geschikt om een heet grillplaatje uit de bakplaat of wokring te tillen.

Achteraf betalen is voor dit product in combinatie met verzenden helaas niet mogelijk!

Levertijd: binnen 5 werkdagen

 

Houtpook RVS handgemaakt

De BBQ Houtpook RVS is ontstaan tijdens het gebruik van de WELDED bbq’s. Het bleek heel handig om een goed stuk gereedschap te hebben om het brandende hout in de vuurschaal van de BBQ te kunnen verplaatsen. Door het verplaatsen van het hout in de vuurschaal kun je verschillende hitte zones creëren waardoor de bereiding van sommige gerechten beter controleerbaar is. Dit is ook heel erg handig voor de asado bereidingen met de asador.

Omdat alle welded bbq’s voorzien zijn van een regelbare luchttoevoer onder in de vuurschaal heb je de mogelijkheid om met de bbq houtpook rvs het hout helemaal onder de bakplaat te schuiven. Er komt dan nog steeds voldoende zuurstof bij het vuur zodat dit goed blijft branden en er geen vervelende rook ontstaat. Schuiven met het hout is wat je in de praktijk nogal eens gaat doen om het vuur helemaal naar je hand te zetten. De BBQ houtpook RVS is daar het perfecte stuk gereedschap voor.

Meerdere functies

De BBQ Houtpook RVS is aan het uiteinde voorzien van een driehoekig plaatje. De punt van de driehoek past precies in de openingen van het grillplaatje zodat je het grillplaatje de houtpook kunt optillen en verplaatsen. Dit kan gewoon als de bbq in gebruik is.

Je hebt hierdoor gedurende je bbq sessie de mogelijkheid je oppervlak van de grillplaat aanzienlijk te vergroten door het grillplaatje op de daarvoor bestemde steunen in het midden gat van de grillplaat te leggen. Je kan het er ook weer even uithalen als je hout wil aanvullen.

Het handvat is tevens de haak waarmee je de houtpook kunt ophangen. Je kunt de WELDED BARREL barbecues zijn voorzien van handvatten. Deze handvatten zijn uitermate geschikt om daar je bbq houtpook aan op te hangen.

Als je naast de BBQ Houtpook RVS nog meer accessoires hebt die je wil opbergen, dan hebben we daar onze TOOLSTATION voor. Een uniek, super gaaf en flexibel in te delen opbergsysteem. KLIK HIER om daar meer over te lezen en zien.

bbq houtpook rvs ophangen aan toolstation
bbq houtpook

Specificaties Houtpook RVS

Lengte: ca 61 cm

Details: rondstaf RVS 8mm met driehoek schaper ca. 8 cm

Materiaal: RVS

BBQ houtpook RVS wordt handgemaakt door onszelf