Vuurschaal BBQ Hi-Lo 800 van cortenstaal (barrel/drum combi)

 1.885,00 incl. BTW

Met de cortenstalen vuurschaal bbq set Hi-Lo 800 van WELDED maak je een onuitwisbare indruk. Deze cortenstalen barbecue is stoer, puur, sterk, duurzaam, authentiek en ook nog eens volledig handgemaakt. De Hi-Lo 800 wordt als set geleverd met 2 verschillende consoles. 1x hoog en 1x laag.Je kunt er voor jezelf, voor je gezin maar ook voor een groot gezelschap – tot wel dertig man – op grillen, bakken, wokken en koken en dankzij de vlammen geniet je tot in de late uurtjes van de avontuurlijke kampvuurbeleving.

De Hi-Lo 800 is uit voorraad leverbaar. Ophalen en bezorgen in overleg en normaal gesproken binnen 5 werkdagen. Liever een grotere variant? Bekijk dan de Hi-Lo 1000. Heb je speciale wensen? Neem even contact op. Het product is handgemaakt dus er is veel mogelijk.

Beschrijving vuurschaal bbq Hi-Lo 800

De vuurschaal bbq Hi-Lo 800 is een set waarmee je de BBQ kunt gebruiken als Barrel 800 maar ook als de Drum 800. Deze set wordt geleverd met 1 console van de barrel 800 en 1 console van de drum 800. Uiteraard zijn ze beiden voorzien van ons vernuftige regelbare luchttoevoer en as afvoer systeem, 4 stuks 360 graden draaibare wielen waarvan 2 met rem.

De set wordt geleverd met 1 aslade en met 1 vuurschaal met een diameter van 80 centimeter. De vuurschaal en de aslade passen op beide consoles.

Doordat de BBQ is gemaakt van cortenstaal krijgt het na verloop van tijd een prachtige roestkleur. Het is van alle gemakken voorzien waardoor je niet alleen een oogverblindende, maar ook een praktische barbecue in huis haalt.

De Hi-Lo 800 is een zeer complete set waarmee je door de keuze van de zuil de hoogte van de bbq kunt variëren. Kies je de lage console, dan bouw je de bbq op als een WELDED Drum 800 lounge bbq, ga je voor de hoge variant, dan wordt het een WELDED Barrel 800.

De set bestaat uit:

 • een cortenstalen vuurschaal
 • een stookrooster
 • een rvs foorbumper
 • een bakplaat
 • een afdekplaat
 • een wokring
 • een grillring
 • een hoge zuil, voorzien van luchtklep, handvatten, aslade houtopslag en wielen
 • een lage zuil, voorzien van luchtklep en wielen (de aslade gebruik je van de ander zuil)

Deze unieke vuurschaal barbecue set – ook wel de Hi-Lo grillring set, plancha kooktoestel of cooking unit genoemd – is volledig handgemaakt. Alle onderdelen zijn afkomstig uit Nederland.

De Hi-Lo 800 is een 100% Nederlands ambachtelijk product

Of je nu in de zomermaanden of in de winter met de Hi-Lo 800 aan de slag wilt: deze vuurschaal BBQ set is het gehele jaar door te gebruiken. Neem met je vrienden en familie staand of zittend plaats rondom het knisperende vuur en geniet van het vlammenspel, drank en heerlijk eten.

Praktische informatie vuurschaal bbq Hi-Lo 800

De robuuste Hi-Lo 800 is standaard voorzien van werkelijke alle gemakken. De stalen barbecue staat op draaibare wielen waarvan 2 met rem die ervoor zorgen dat het verplaatsen zonder hulp van anderen erg gemakkelijk en veilig is. Hierdoor kan de vuurschaal barbecue naar alle plekken in de tuin worden bewogen en dat zorgt voor veel flexibiliteit. Is de ondergrond niet waterpas? Geen zorgen. Het waterpas afstellen van de bakplaat is erg eenvoudig. Daarnaast heb je met deze set de keuze of je de lage of de hoge variant gaat gebruiken. Wil je eromheen gaan staan of wil je zitten? Je bent hiermee heel erg flexibel.

Bij het ontwerpen van deze stoere, corten stalen BBQ is werkelijk aan alles gedacht. Zo ook aan het schoonmaken ervan. Beweeg de luchtklep een paar keer op en neer, doe deze dicht, trek de aslade eruit, kiep het leeg en plaats het terug. Een vuurschaal barbecue schoonmaken zonder vies te worden? Kies voor de Hi-Lo 800.

Grillen, bakken, wokken en koken: op deze barbecue doe je het allemaal. Lekkere en gezonde maaltijden kunnen op allerlei manieren worden bereid. Zo is het dankzij de standaard meegeleverde wokring mogelijk om een grote wok boven het vuur te plaatsen. Welke culinaire ideeën je ook hebt, op de vuurschaal bbq Hi-Lo 800 maak je er zeker een succes van.

Eigenschappen Hi-Lo 800

Deze handgemaakte barbecue set Hi-Lo is door de afwijkende vorm, de twee zuilen en de natuurlijke uitstraling een ware lust voor het oog. Ook wanneer de vuurschaal niet in gebruik is, zal dit object een verrijking voor de tuin zijn. Je kunt daarbij kiezen of je de hoge of console zuil het mooiste vindt staan, je kunt ook wisselen.

Neem je de barbecue in gebruik, zowel met de hoge als met de lage console, dan zorgen de vlammen voor het ultieme kampvuur gevoel. Heerlijk in de buitenlucht koken; rondom staand of zittend ultiem genieten.

 • Korte opwarmtijd, ca. 20 minuten.
 • Eenvoudige temperatuurregeling met warmte zones.
 • Onbeperkt blijven gebruiken, de vuurschaal raakt namelijk nooit vol met as.
 • De vuurschaal bbq set Hybrid 800 is volledig handgemaakt in onze werkplaats in Nederland.
 • Naast de BBQ is er ook een bijpassende BBQ-bijzettafel – Table 500 – leverbaar.
 • Handgemaakte vuurschaal van cortenstaal.
 • Eenvoudig regelbare, extra luchttoevoer onder in de vuurschaal waardoor rookvorming beperkt blijft.
 • Hangende stalen bakplaat waardoor overtollig vet automatisch in de vuurschaal terecht komt.
 • Verwijderbare aslade: eenvoudig en veilig te legen, zonder vies te worden.
 • Inclusief alle benodigdheden: wokring, bakplaat, grillrooster, foodbumper, handvatten, stookrooster en afdekplaat.
 • 360 graden draaibare wielen waarvan 2 met rem zorgen voor flexibiliteit.
 • De hoge zuil heeft een houtopslag met waterafvoer, zodat het hout niet gaat rotten.

Levering Hi-Lo 800

Deze corten stalen barbecue set Hi-Lo 800 is nog niet verroest wanneer deze wordt geleverd. Cortenstaal krijgt door de weersinvloeden vanzelf een bruine roestkleur en is weervast. Wil je het roestproces graag versnellen? Spuit op de Hi-Lo 800 set dan een zoutoplossing of schoonmaakazijn. In de bijgeleverde handleiding vind je hierover meer informatie.

De Hi-Lo 800 is op voorraad en dus direct leverbaar.
Afspraak maken? Neem even contact op.

Maten vuurschaal bbq set Hi-Lo 800

Maat: vuurschaal van circa 800 mm.

Totale hoogte met hoge console inclusief vuurschaal: circa 1000 mm.

Totale hoogte met lage console inclusief vuurschaal: circa 600 mm.

Bakplaat diameter: 745 mm.

Wokring/grillrooster diameter: 345 mm. Het steekt circa 140 mm boven de vuurschaal uit.

Console diameter laag: 450 mm en hoogte 380 mm

Console diameter hoog: 450 mm en hoogte 750 mm.

Gewicht totale set ca: 105 kilogram.

Review BBQ Brommer – Rinus Poot

De eerste indruk van de welded vuurschaal bbq. Mijn ervaring met grillringen is niet zo positief. Zo merkte ik bij andere toestellen dat ze nogal veel roken. Dus dat nemen we onder de loep. en we maken voor de lunch een lekkere bavette.

Bron: Youtube BBQ brommer 26 juni 2022