BBQ Table 500 barbecue bijzettafel

 785,00 incl. BTW

De bbq table 500 is de perfecte bijzettafel voor bij jouw WELDED vuurschaal barbecue. Het object is stoer, puur, sterk, karakteristiek, duurzaam en volledig handgemaakt. Deze authentieke BBQ bijzettafel is gemaakt van cortenstaal en heeft een prachtig, dik houten werkblad welke ook nog eens afneembaar is, zodat je deze als dienblad kunt gebruiken.

De Table 500 is uit voorraad leverbaar. Ophalen en bezorgen in overleg en normaal gesproken binnen 5 werkdagen

Wil je er meer over te weten komen? Neem dan contact op.

BBQ Table 500, een handgemaakt, Nederlands product

De BBQ Table 500 wordt in onze werkplaats met de hand gemaakt. Op het houten werkblad na, zijn alle onderdelen afkomstig uit Nederland en ze zijn allen van de allerhoogste kwaliteit. De bijzettafel heeft een ronde console van corten staal, een RVS bovenplaat, twee ruime opbergvakken met roestvaststalen bodems en een diameter van circa 50 centimeter. Het werkblad is afneembaar en is gemaakt van 4 cm dik Sheesam hout. Door de weersinvloeden verkleurt het cortenstaal wat bijdraagt aan het stoere en authentieke uiterlijk van de BBQ Table 500. Het is de perfecte bijzettafel voor bij de Barrel 800 of Barrel 1000.

Sheesam hout werkblad

Het werkblad van de BBQ-bijzettafel is gemaakt van Sheesam hout. Dit natuurproduct is afkomstig van Dalbergia Sissoo bomen uit Zuid-Azië. Het hout wordt ook wel Indian Rosewood genoemd en heeft een warme kleur en opvallende tekening waarbij donkere en lichtere tonen op een speelse manier samenkomen. Elke plank is uniek. Aan het blad zijn zwarte, metalen handvatten bevestigd waardoor je deze gemakkelijk kunt optillen en gebruiken als serveerplank.

Het afneembare werkblad is duurzaam en gaat erg lang mee. Voor iedere gekapte boom wordt er bovendien een nieuwe boom gepland. Hout is van nature aan veranderingen onderhevig en na verloop van tijd kunnen er hierdoor scheuren ontstaan. Voorkom hierom langdurige blootstelling aan water en warmte. Het afneembare werkblad is NIET geschikt voor de vaatwasser.

Eigenschappen BBQ Table 500

  • Volledig handgemaakt in Nederland.
  • De bodems en bovenplaat zijn gemaakt van roestvaststaal (RVS).
  • Sheesam houten werkblad.
  • Afneembaar werkblad dat als dienblad te gebruiken is.
  • Voorzien van 360 graden draaibare wielen met rem, zodat het meubel gemakkelijk te verplaatsen is.
  • Perfect te combineren met de Barrel BBQ.

Let op: dit barbecue bijzetmeubel is nog niet verroest wanneer deze wordt geleverd. Cortenstaal krijgt door de weersinvloeden de mooie, bruine roestkleur (patina). Wil je het roestproces graag een handje helpen? Spuit dit BBQ-meubel in met een zoutoplossing of schoonmaakazijn en versnel het proces. Meer info hierover vind je in de meegeleverde handleiding.

Maten Table 500

Sheesam houten werkblad/dienblad: diameter 490 mm en dikte 40 mm.

Cortenstaal console: diameter circa 380 mm en hoogte 650 mm.

Totale hoogte inclusief afneembaar werkblad en circa 800 mm.

Opbergvakken: circa 300 millimeter hoog en diameter 370 mm.

Totaalgewicht: 25 kilogram.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Table 500, de Barrel 800 of Barrel 1000? Neem gerust – vrijblijvend – contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.