Kamado Tafel

 859,00 incl. BTW

Kamado Tafel wordt geleverd exclusief Kamado. WELDED verkoopt geen kamado’s.

Een oerdegelijk handgemaakte oplossing om de kamado op een stijlvolle en eenvoudige manier te kunnen gebruiken en verplaatsen. Het is puur, duurzaam, sterk, authentiek en industrieel en natuurlijk ook weer volledig handgemaakt in Nederland.

Gemaakt op bestelling maar ondanks dat toch snel leverbaar. Ophalen en bezorgen in overleg.
Na een bestelling zullen we even contact met je opnemen en om wat gegevens van je kamado op te vragen zodat we daar met het maken rekening mee kunnen houden

Heb je speciale wensen? Neem even contact op. Het product is handgemaakt dus er is veel mogelijk.

Kamado Tafel, handgemaakt van Cortenstaal

Ben je gecharmeerd van het uiterlijk en de eigenschappen van Cortenstaal? Dan heeft WELDED een stevig uitgevoerd Kamado Tafel voor je. Bij het bezorgen kom ik bij heel veel van mijn klanten thuis. Ik praat daar met zen en zie dat ze vaak meerder bbq’s hebben. Veel van hen hebben ook een Kamado. De onderstellen van de Kamado vinden ze meestal geen fraaie verschijningen. Ze zijn vaak gemaakt van gecoat staal dat niet erg duurzaam is.

Om daar wat aan te doen hebben we en onderstel gemaakt van Cortenstaal in combinatie met RVS. Uiteraard ook weer door onszelf handgemaakt en onderhoudsvrij.

Geen standaard massaproduct maar handwerk

De gebruikte materialen zijn met name cortenstaal waarvan we het frame hebben gemaakt en de handvatten hebben we gemaakt van stevige RVS buis. Hiermee hebben we een enorm sterke en duurzame kamado tafel gemaakt. De kamado tafel is voorzien van 2 grote massieve kunststof wielen met een draaglast van maximaal 1200 kg per wiel. Deze wielen zijn voorzien van kogellagers waardoor ze weinig rolweerstand hebben en een lange levensduur hebben. De wielen hebben we voorzien van door onszelf ontworpen Cortenstalen ringen. Op deze manier krijgt ook het wiel een robuuste en luxere uitstraling. Dit zijn de details die het geheel kloppend maken.

Kamado Tafel

Het WELDED tafel onderstel uitleg

Mogelijkheden

De kamado tafel is zo gemaakt dat je de kamado er vanaf boven in kan zetten. De kamado staat op de bodem op twee 4cm brede kokers die ruim zijn voorzien zijn van vilt pakking.

Om te voorkomen dat de kamado gaat schuiven of van de kamado tafel kan vallen bij het openen van de deksel en of bij het verrijden zijn er vier stuks verstelbare steunen gemonteerd. Door middel van de 10mm dikke RVS spindels kun de kamado eenvoudig fixeren.

De cortenstalen bodemplaat kan dienst dien als opbergruimte en is voorzien van gaten voor de waterafvoer. De handvatten zijn gemaakt van stevige rvs buis.

De WELDED kamado tafel is onderhoudsvrij en zo gemaakt dat het altijd buiten kan blijven staan. We hebben hier bewust geen hout toegepast omdat houten onderdelen op kamado tafels in de praktijk heel vaak teleurstellingen veroorzaken.

Eigenschappen

Deze handgemaakte kamado tafel is door zijn industriële uitstraling en afwijkende vormgeving een prachtige verschijning. Deze Kamado tafel is op zich al een mooie aanvulling voor in je tuin, terras of overkapping en mancave.

  • Het is volledig handgemaakt in onze werkplaats in Nederland.
  • Handgemaakt frame van Cortenstaal.
  • RVS handvatten.
  • 2 zeer zware gelagerde massieve polyamide wielen met een diameter van 250 mm voorzien van fraaie Cortenstalen elementen.
  • 2 stuks draaibare gelagerde wielen met rem voor eenvoudig verplaatsen.
  • wordt geleverd exclusief kamado!!
  • Het is een 100% Nederlands ambachtelijk product

Afmetingen

Hoogte tafel zonder kamado ca. 98 cm

Hoogte waarop de bodem van de kamado komt te staan ca. 54 cm

Ruimte boven de onderste opbergplaat en koker: ca. 36 cm

Totale lengte van Wiel tot Wiel: ca. 82 cm

Breedte: va 82 cm

Ruimte recht gemeten tussen de staande kokers: 54,5 cm

Gewicht ca. 35 kg