FIREBOX, vuurmand voor extra hittezones

 129,95 incl. BTW

De FIREBOX is speciaal ontworpen als aanvulling op de WELDED ASADOR 800 en 1000. Hang deze vuurmand in de takel en creëer met hete kolen extra warmte ver bovenin de ASADOR. Dit kan nodig zijn bij het indirect en langzaam garen.
Je kunt de vuurmand ook gebruiken als kleine BBQ voor onderweg of op de camping. Leg je bakplaatje van je WELDED BARREL of DRUM bovenop de FIREBOX en je hebt een leuke BBQ. Ja, hij is daarvoor ontworpen, het grillplaatje kan er niet vanaf glijden.

Voor het ophangen in de ASADOR heb je de split nodig, die kun je hier bestellen. De SPLIT, het ketting ophangsysteem dat voor meerdere accessoires bruikbaar is, wordt niet meegeleverd.

Dit product is op voorraad.

Achteraf betalen is voor dit product in combinatie met verzenden helaas niet mogelijk!

Levertijd binnen 5 werkdagen

Beschrijving FIREBOX

De FIREBOX van WELDED is speciaal ontworpen voor de WELDED ASADOR 800 en 1000.

Het de VUUR BOX of vuurmand kun je extra hitte bovenin de ASADOR creëren wat nodig kan zijn bij het bereiden van bepaalde gerechten.

Hij is gemaakt van cortenstaal en zo ontworpen dat je deze kan gebruiken BBQ voor onderweg. Binnenin maak je vuur en bovenop leg je het grillplaatje uit de wokring van de BBQ. Om te voorkomen dat het grillplaatje van de kolenmand kan schuiven heeft de FIREBOX opstaande nokjes.
Hiermee heb je een mooie kleine BBQ.

De FIREBOX kun je door middel van de apart aan te schaffen SPLIT in de takel hangen. Door de FIREBOX met gloeiende kolen of vuur naar boven te takelen, creëer je meer hitte bovenin de ASADOR.  Je kunt voor extra geur en smaak natuurlijk ook rookhout toevoegen.

Tof om te zien, geweldig om te proeven.

En alles zelf getekend, ontworpen, getest en ambachtelijk gemaakt.

De SPLIT, het ketting ophangsysteem dat voor meerdere accessoires bruikbaar is, wordt niet meegeleverd, dit dien je apart te bestellen.

Gegevens firebox

Materiaal: Cortenstaal 3mm

Gewicht: ca. 2 kilogram.

Review BBQ Brommer – Rinus Poot

Wat een spektakel is dit. Weer een super goed doordacht product van WELDED. Degelijk en met grensverleggende mogelijkheden voor de vuurschaal BBQ.

Bron: Youtube BBQ brommer 26 juni 2023