Vuurschaal barbecue zonder rookoverlast

De vuurschaal barbecue zonder rookoverlast. Doordat WELDED standaard een regelbare luchttoevoer onder in de vuurschaal heeft is de verbranding vele malen beter. Het resultaat hiervan is dat je altijd een mooier vuur hebt en dat je veel minder rookoverlast zal ervaren. Gebruik de vuurschaal BBQ hert hele jaar door, hij is geschikt voor gebruik in alle seizoenen. Naast dat je er op kan bakken, grillen en koken zorgt het brandende vuur voor warmte en sfeer. Met wat leuke mensen om je heen en een drankje is dit wel de basis voor een gezellige en onvergetelijke middag of avond. Barbecueën met deze stoere vuurschaal BBQ is een feest dat het hele jaar door gevierd kan worden.

Een aantal eigenschappen op een rij

  • Veel minder rook door regelbare luchttoevoer onder in de vuurschaal

  • Duurzaam: gemaakt van corten staal

  • Handgemaakte, stalen vuurschaal barbecue

  • Veel minder rook door regelbare luchttoevoer onder in de vuurschaal

  • Duurzaam: gemaakt van corten staal

  • Handgemaakte, stalen vuurschaal barbecue

Welded barbecue Drum 1000 Corten Staal

BBQ Drum 1000 Lounge

€ 1.740,00

Welded barbecue Barrel 1000 Corten Staal verroest

BBQ Barrel 1000

€ 1.870,00

Welded barbecue Drum 800 Corten Staal

BBQ Drum 800 Lounge

€ 1.310,00

Welded barbecue Barrel 800 Corten Staal verroest

BBQ Barrel 800

€ 1.440,00

Stalen corten barbeque tafel table 600 welded

Table 600

€ 795,00

XL grillplaat wokring corten stalen bbq Welded

Grill & wokring XXL

€ 189,00

Houtpook RVS

€ 39,00

Plancha barbecue, Grill-ring bbq, Vuurschaal bbq

De grillplaat BBQ kom je steeds vaker tegen, dit komt omdat het een ongelofelijk gezellige manier van barbecueën is. Door de stoere uitstraling is de WELDED vuurschaal BBQ een sieraad in iedere tuin. Ben jij dol op grote kampvuren? Word je vrolijk van barbecueën? En ben je graag in buiten met goede gezelschap? Kies dan voor deze stoere en veelzijdige plancha barbecue.

Met de cortenstalen grillring barbecue van WELDED haal jij namelijk niet alleen een geweldige barbecue, maar ook een vuurschaal in huis. Met hout maak je een een vuur op het stookrooster in de vuurschaal en stook je de vlammen op. De warmte en sfeer zorgen gegarandeerd voor het avontuurlijke, authentieke kampvuur gevoel. Het is een geweldige manier om met meerdere mensen rondom het ‘kampvuur’ tegelijkertijd te grillen, bakken en wokken. Ben je uitgegeten? Laat het vuur dan gewoon banden en geniet van de vlammen in de vuurschaal.

Prachtig om te zien

Door het robuuste design en de patina heeft de WELDED Corten stalen grillring barbecue de stoere uitstraling. Het is een echte blikvanger die zeker gezien wordt. De WELDEDBBQ’s zijn verkrijgbaar in vier uitvoeringen: de Barrel 800, de Barrel 1000, de Drum 800 en de Drum 1000. Wil jij de het gebruiksgemak helemaal compleet maken, dan is de Table 600 een absolute aanrader. Deze mooie bijzettafel is niet alleen erg mooi, maar door het afneembare houten werkblad, de wielen en opbergvakken, ook nog erg praktisch.

De WELDED vuurschaal barbecue is robuust, maar niettemin ontzettend flexibel. Door de wielen verplaats je de cortenstalen BBQ eenvoudig naar elke plek. Onmisbaar, als je na het eten de vuurschaal dichter bij de gasten wilt zetten maar ook als de wind onverwachts draait, zodat je er – net als bij een kampvuur – omheen kunt blijven staan of zitten.

Plussen van de WELDED vuurschaal bbq’s

Naast dat je op de vuurschaal barbecue kunt bakken en grillen, kun je er ook op koken en wokken. Het bereiden van eenvoudige snelle gerechten kan natuurlijk altijd; maar de WELDED bbq is ook geschikt voor het bereiden van culinaire hoogstandjes.

De meeste vuurschaal BBQ’s hebben veel last van rookvorming. Dit komt doordat er sprake is van onvoldoende luchttoevoer. De WELDED BARREL en de WELDED DRUM hebben in tegenstelling tot andere vuurschaal BBQ’s een extra regelbare luchttoevoer onder de vuurschaal waardoor rookvorming wordt geminimaliseerd.

WELDED, de vuurschaal barbecue zonder rookoverlast!

Met de 360 graden draaibare wielen met rem kun je de WELDED bbq’s heel gemakkelijk en zondre hulp van anderen in zijn geheel verplaatsen.

As verwijderen na gebruik is dankzij de aslade een eenvoudige snelle handeling. Trek de aslade eruit. Kiep het leeg en plaats deze vervolgens terug. Een ontzettend gemakkelijke klus die in een mum van tijd – zonder vies te worden – is geklaard. De bakplaat schoonmaken doe je door met een spatel de bak resten in het vuur te schuiven. Breng daarna een nieuwe olielaag aan. Klaar ben je!

Kijk voor meer praktische info bij de veelgestelde vragen.

Extra informatie over onze bbq’s

Heb je een vraag over de Drum 800, 1000 de Barrel 800, 1000 of de Table 600?  Of wil je meer informatie over het gebruik ervan? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op. Wij vertellen je graag meer over deze stoere, stalen barbecue.