Plancha barbecue zonder onnodige rookoverlast

De plancha barbecue zonder onodige rookoverlast. WELDED BBQ’s hebben standaard een regelbare luchttoevoer onder in de vuurschaal, daardoor is de verbranding vele malen beter. Hierdoor heb je altijd een mooier vuur dat veel beter brand en heb je veel minder rookoverlast. De plancha BBQ kun je het hele jaar door gebruiken, hij is geschikt voor gebruik in alle seizoenen. Je kan er op kan bakken, grillen en koken maar ook zorgt het brandende vuur voor warmte en sfeer. Met wat vrienden om je heen en een drankje is dit wel de basis voor een gezellige en onvergetelijke middag of avond. Barbecueën met deze stoere plancha BBQ is een feest dat het hele jaar door gevierd kan worden.

Wat eigenschappen op een rij

  • Veel minder rook door regelbare luchttoevoer onder in de vuurschaal

  • Duurzaam: gemaakt van corten staal

  • Handgemaakte, stalen plancha barbecue

  • Aantrekkelijk geprijsd en compleet uitgerust

  • Een barbecue en vuurschaal in één

  • Voorzien van alle gemakken en eenvoudig verplaatsbaar

Welded barbecue Drum 1000 Corten Staal

BBQ Drum 1000 Lounge

€ 1.740,00

Welded barbecue Barrel 1000 Corten Staal verroest

BBQ Barrel 1000

€ 1.870,00

Corten stalen vuurschaal BBQ Hi-Lo 1000 (barrel/drum combi) w

BBQ Hi-Lo 1000

€ 2.315,00

Welded barbecue Drum 800 Corten Staal

BBQ Drum 800 Lounge

€ 1.310,00

Welded barbecue Barrel 800 Corten Staal verroest

BBQ Barrel 800

€ 1.440,00

Corten stalen vuurschaal BBQ Hi-Lo 800 (barrel/drum combi) w

BBQ Hi-Lo 800

€ 1.885,00

Stalen corten barbeque tafel table 500 welded

Table 500

€ 785,00

XL grillplaat wokring corten stalen bbq Welded

Grill & wokring XXL

€ 189,00

Houtpook RVS

€ 39,00

toolstation vol met accessoires, toolstation is het accessoire opbergsysteem van Welded

Toolstation

€ 499,00

Vuurschaal bbq, Plancha barbecue, Grill-ring bbq,

Met de plancha BBQ is het een ongelofelijk gezellige manier van barbecueën. De WELDED plancha BBQ hebben een stoere uitstraling en zijn een sieraad in iedere tuin. Hou jij van kampvuur? Word je vrolijk van barbecue? En ben je graag in buiten met vrienden? Dan is deze complete en ambachtelijk gemaakte plancha barbecue de juiste voor jou.

Met de cortenstalen plancha barbecue van WELDED haal jij namelijk de meest complete plancha barbecue in huis maar ook degene met de meeste zinvolle uitbreidingsmogelijkheden. Met hout maak je een een vuur op het stookrooster in de vuurschaal en stook je de vlammen op. De warmte en sfeer zorgen gegarandeerd voor het avontuurlijke, authentieke kampvuur gevoel. Het is een geweldige manier om met meerdere mensen rondom het ‘kampvuur’ tegelijkertijd te grillen, bakken en wokken. Ben je uitgegeten? Geniet dan nog uren van de vlammen in de vuurschaal.

Het oog wil ook wat

Door het autentieke design en de patina heeft de WELDED Corten stalen grillring barbecue de stoere uitstraling. Het is een exclusieve handgemaakte blikvanger die zeker gezien wordt. De WELDED BBQ’s zijn er in verschillende uitvoeringen: de Barrel 800, de Barrel 1000, de Drum 800 en de Drum 1000. Wil jij nog meer  gebruiksgemak, dan is de Table 500 een absolute aanrader. Deze mooie bijzettafel is niet alleen erg mooi, maar door het afneembare houten werkblad, de wielen en opbergvakken, ook nog erg praktisch.

De WELDED plancha barbecue ontzettend flexibel maar ook robuust. Door de wielen verplaats je de cortenstalen BBQ eenvoudig naar elke plek. Onmisbaar, als je na het eten de vuurschaal dichter bij de gasten wilt zetten maar ook als de wind onverwachts draait, zodat je er – net als bij een kampvuur – omheen kunt blijven staan of zitten.

Voordelen van de WELDED plancha bbq’s

uiteraard kun je op de plancha bbq bakken en grillen, maar je kan er ook op koken en wokken. Het bereiden van eenvoudige snelle gerechten kan natuurlijk altijd; maar de WELDED bbq is ook geschikt voor het bereiden van culinaire hoogstandjes.

De bbq is in 20 minuten al op temperatuur.

Doordat de meeste plancha bbq’s onvoldoende luchttoevoer voor een goede verbranding hebben veroorzaken ze veel last van rookvorming. De WELDED BARREL en de WELDED DRUM hebben in tegenstelling tot andere plancha BBQ’s een extra regelbare luchttoevoer onder de vuurschaal waardoor rookvorming wordt geminimaliseerd.

WELDED, de plancha barbecue zonder onnodige rookoverlast!

WELDED bbq’s zijn heel gemakkelijk en zonder hulp van anderen in zijn geheel te verplaatsen. Ze zijn standaard voorzien van 360 graden draaibare wielen.

As verwijderen na gebruik is dankzij de aslade een eenvoudige snelle handeling. Trek de aslade eruit. Kiep het leeg en plaats deze vervolgens terug. Een ontzettend gemakkelijke klus die in een mum van tijd – zonder vies te worden – is geklaard. De bakplaat schoonmaken doe je door met een spatel de bak resten in het vuur te schuiven. Breng daarna een nieuwe olielaag aan. Klaar ben je!

Kijk voor meer praktische info bij de veelgestelde vragen.

Extra informatie over onze bbq’s

Heb je een vraag over de Drum 800, 1000 de Barrel 800, 1000 of de Table 500?  Of wil je meer informatie over het gebruik ervan? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op. Wij vertellen je graag meer over deze stoere, stalen barbecue.