BBQ levering door WELDED

Bestel jij een WELDED barbecue, dan komen wij deze graag persoonlijk bij je bezorgen. De barbecues worden stuk voor stuk met veel liefde en passie door ons gemaakt en om deze reden komen wij de door jou uitgekozen BBQ graag zelf bij je afleveren. Zo kunnen wij je er meer over vertellen en eventuele vragen direct beantwoorden.

BBQ levering door Welded staat garant voor kwaliteit en service op eenzame hoogte.

Kleur van de BBQ

Vind je de roestkleur van de barbecue prachtig? Wanneer jij de corten staal BBQ ontvangt, heeft deze nog geen – patina – roestlaag. Zodra de barbecue buitenstaat wordt het corten staal door de weersomstandigheden aangetast waardoor het roestproces in gang wordt gezet. Wil jij dit proces graag versnellen? Spray de vuurschaal BBQ dan met een zoutoplossing of azijn in.

Uit voorraad, de bbq levering door Welded

Alle bbq’s en bbq accessoires zijn vrijwel altijd op voorraad. Om deze reden kan jij de BBQ al snel in huis hebben. De BBQ levering door Welded kan eigenlijk altijd snel en in overleg met de klant. Kom je de stoere blikvanger liever zelf ophalen? Ook dat kan. Neem even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

De stoere stalen barbecue wordt geleverd inclusief afdekplaat, aslade, bakplaat, stookrooster, handvatten, luchtklep, wok- en grillplaat en wielen. Dankzij de afdekplaat kan de BBQ het gehele jaar buitenstaan zonder dat de bakplaat nat wordt door regen of vuil wordt. De wielen zorgen ervoor dat je de vuurschaal BBQ ook nog gemakkelijk naar een andere plek kunt rollen. Zo kan je ervoor kiezen om in regenachtige tijden, de barbecue onder een afdak te plaatsen. Noodzakelijk is dit niet; cortenstaal is een ontzettend sterk en duurzaam materiaal dat niet doorroest en tegen een stootje kan. De Nederlandse weersomstandigheden zorgen er juist voor dat de vuurschaal een stoere en authentieke, roestige uitstraling krijgt.

bbq levering demonstratie

Vuurschaal BBQ twijfels over welke barbecue?

Vuurschaal bbq kopen, maar twijfels over welke of kun je maar niet kiezen uit onze barbecue accessoires? Maak een afspraak en bezoek ons zodat je zelf de ultieme barbecue experience kunt ervaren? Hoe dan? Wij gaan samen met jou de bbq aansteken, dan ga je meteen al genieten van het vlammenspel en de geur van het hout. Ook ervaar je direct het verschil met andere BBQ door de rookarme verbranding.

BBQ accessoires, welke kiezen?

Voor de BBQ accessoires en met name de ASADOR en al haar asado uitbreidingen, daar kunnen we heel veel over uitleggen en demonstreren.  Door BigBoys Grillmasters uit Uden is daar zelfs een special workshop voor ontwikkeld. Daar ga je leren om op de asado manier te grillen en het vuur te beheersen. Een geweldige ervaring en je ontdekt dan ook meteen wat jou het meeste aanspreekt en met welke accessoires je wil starten.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een demonstratie.

BBQ levering, service op eenzame hoogte

BBQ levering doen wij zelf. Als je een bbq bij Welded koopt en je deze wil laten bezorgen, dan doen wij dat echt zelf. Degene die de bbq heeft gemaakt komt de bbq daadwerkelijk zelf brengen. In overleg wordt er een dag en tijdstip met je afgestemd waarop de bbq levering plaatsvindt. De barbecue wordt dan bij de je opgebouwd en er wordt ruimschoots uitleg gegeven. Wij vinden dat je zo’n kostbaar en mooi product met alle zorg en aandacht moet overdragen.

Ook tijdens het gebruik kun je vragen stellen

Als je na de bbq levering vragen hebt, ook tijdens het gebruik van je barbeque, dan kun je gerust even bellen, ook in het weekend en s avonds. We hebben veel liever dat je belt dan dat je bbq sessie niet naar wens verloopt doordat je met een vraag zit.

We doen er alles aan om de unieke Welded bbq ervaring te garanderen. Een service en ondersteuning op eenzame hoogte die past bij onze producten en wie we zijn.

BBQ op zijn best!

Heb je een vraag over de vuurschaal bbq of bbq accessoires? Wil je meer weten over het gebruik, onderhoud, de productie of de levering van bbq producten van Welded? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag vol enthousiasme meer over de stoere, authentieke vuurschaal barbecue.

We streven er naar om producten te maken voor de optimale bbq beleving. We maken al onze producten met zorg en alle aandacht. Bij de ontwikkeling kijken we naar de functionaliteit en of het al in de gewenste kwaliteit en gebruiksgemak beschikbaar is. Als we kunnen verbeteren, dan is dat een trigger voor het ontwikkelen van een nieuw Welded product. We streven niet naar kwantiteit maar naar optimale kwaliteit en service en dat tegen een eerlijke prijs.