Levering WELDED barbecues

Bestel jij een WELDED barbecue, dan komen wij deze graag persoonlijk bij je bezorgen. De barbecues worden stuk voor stuk met veel liefde en passie door ons gemaakt en om deze reden komen wij de door jou uitgekozen BBQ graag zelf bij je afleveren. Zo kunnen wij je er meer over vertellen en eventuele vragen direct beantwoorden.

Vind je de roestkleur van de barbecue prachtig? Wanneer jij de corten staal BBQ ontvangt, heeft deze nog geen – patina – roestlaag. Zodra de barbecue buitenstaat wordt het corten staal door de weersomstandigheden aangetast waardoor het roestproces in gang wordt gezet. Wil jij dit proces graag versnellen? Spray de vuurschaal BBQ dan met een zoutoplossing of azijn in.

Voorraad WELDED BBQ

Zowel de Barrel 800, de Barrel 1000, de Drum 800 en de Drum 1000 zijn vrijwel altijd op voorraad. Om deze reden kan jij de BBQ al snel in huis hebben. Kom je de stoere blikvanger liever zelf ophalen? Ook dat kan. Neem even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

De stoere stalen barbecue wordt geleverd inclusief afdekplaat, aslade, bakplaat, stookrooster, handvatten, luchtklep, wok- en grillplaat en wielen. Dankzij de afdekplaat kan de BBQ het gehele jaar buitenstaan zonder dat de bakplaat nat wordt door regen of vuil wordt. De wielen zorgen ervoor dat je de vuurschaal BBQ ook nog gemakkelijk naar een andere plek kunt rollen. Zo kan je ervoor kiezen om in regenachtige tijden, de barbecue onder een afdak te plaatsen. Noodzakelijk is dit niet; cortenstaal is een ontzettend sterk en duurzaam materiaal dat niet doorroest en tegen een stootje kan. De Nederlandse weersomstandigheden zorgen er juist voor dat de vuurschaal een stoere en authentieke, roestige uitstraling krijgt.

Vuurschaal BBQ huren

Wil jij de WELDED-barbecue graag huren, zodat je zelf de ultieme barbecue experience kunt ervaren? Dat kan! Wij komen de barbecue inclusief benodigdheden dan bij je afleveren en geven je uitleg over het gebruik ervan. Zo kan je met je vrienden en familie een of meerdere avonden heerlijk eten en tegelijkertijd genieten van het vlammenspel en de geur van het hout. Vertel elkaar mooie, sterke, spannende en grappige verhalen en rooster marshmallows op het vuur. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke avond.

Meer informatie

Heb je een vraag over de Barrel 800, Barrel 1000, Drum 800, Drum 1000 of de Table 600? Wil je meer weten over het gebruik, onderhoud, de productie of de levering? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag vol enthousiasme meer over de stoere, authentieke vuurschaal barbecue.