Grillring BBQ zonder onnodige rookoverlast

De grillring barbecue handgemaakt van cortenstaal. Doordat WELDED standaard een regelbare luchttoevoer onder in de vuurschaal heeft is de verbranding vele malen beter. Het resultaat hiervan is dat je altijd een mooier vuur hebt en dat je veel minder rookoverlast zal ervaren. Gebruik de grillring BBQ het hele jaar door, hij is geschikt voor gebruik in alle seizoenen. Naast dat je er op kan bakken, grillen en koken zorgt het brandende vuur voor warmte en sfeer. Met wat leuke mensen om je heen en een drankje is dit wel de basis voor een gezellige en onvergetelijke middag of avond. Barbecueën met deze stoere grillring BBQ is een feest dat het hele jaar door gevierd kan worden.

Onderscheidend door o.a.

  • Veel minder rook door regelbare luchttoevoer onder in de vuurschaal

  • Duurzaam: gemaakt van corten staal

  • Handgemaakte, cortenstalen grillring barbecue

  • Exclusief, geen massaproductie en compleet uitgerust

  • Een barbecue en vuurschaal in één

  • Voorzien van alle gemakken en eenvoudig verplaatsbaar

Welded barbecue Drum 1000 Corten Staal

BBQ Drum 1000 Lounge

€ 1.740,00

Welded barbecue Barrel 1000 Corten Staal verroest

BBQ Barrel 1000

€ 1.870,00

Corten stalen vuurschaal BBQ Hi-Lo 1000 (barrel/drum combi) w

BBQ Hi-Lo 1000

€ 2.315,00

Welded barbecue Drum 800 Corten Staal

BBQ Drum 800 Lounge

€ 1.310,00

Welded barbecue Barrel 800 Corten Staal verroest

BBQ Barrel 800

€ 1.440,00

Corten stalen vuurschaal BBQ Hi-Lo 800 (barrel/drum combi) w

BBQ Hi-Lo 800

€ 1.885,00

Stalen corten barbeque tafel table 500 welded

Table 500

€ 785,00

XL grillplaat wokring corten stalen bbq Welded

Grill & wokring XXL

€ 189,00

Houtpook RVS

€ 39,00

toolstation vol met accessoires, toolstation is het accessoire opbergsysteem van Welded

Toolstation

€ 499,00

Plancha bbq, Vuurschaal barbecue, Grill-ring bbq,

Je ziet hem steeds vaker, de grillring BBQ, het is ook een hele gezellige manier van barbecueën door de vuurbeleving. De stoere en onderscheidende vormgeving van de WELDED grillring BBQ maakt het een sieraad voor iedere tuin. Vindt je kampvuren leuk? Word je vrolijk van barbecueën? Ben je graag in in goed gezelschap buiten? Dan is het de WELDED grillring barbecue waarmee je het meeste plezier gaat beleven.

De ambachtelijk gemaakte grillring barbecue van WELDED is niet alleen een geweldige barbecue, maar ook een vuurschaal. Met hout maak je een een vuur op het stookrooster in de vuurschaal en stook je de vlammen op. De warmte en sfeer zorgen gegarandeerd voor het avontuurlijke, authentieke kampvuur gevoel. Het is een geweldige manier om met meerdere mensen rondom het ‘kampvuur’ tegelijkertijd te grillen, bakken en wokken. Ben je uitgegeten? Laat het vuur dan gewoon banden en geniet van de vlammen in de vuurschaal.

Wil je nog meer dan bakken en koken op de grillring, kijk dan eens naar de ASADOR, een uitbreiding waarmee de wereld van echt open vuur koken binnenstapt. Ongelofelijk veel mogelijkheden en beleving. Asado bereidingen, echt Next Level BBQ.

Prachtig om te zien

Door het robuuste design en de patina heeft de WELDED Corten stalen grillring barbecue de stoere uitstraling. Het is een echte blikvanger die zeker gezien wordt. De WELDED BBQ’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: de Barrel 800, de Barrel 1000, de Drum 800 en de Drum 1000. Wil jij de het gebruiksgemak helemaal compleet maken, dan is de Table 500 een absolute aanrader. Deze mooie bijzettafel is niet alleen erg mooi, maar door het afneembare houten werkblad, de wielen en opbergvakken, ook nog erg praktisch.

De WELDED grillring barbecue is robuust, maar niettemin ontzettend flexibel. Door de wielen verplaats je de cortenstaal vuurschaal BBQ eenvoudig naar elke plek. Onmisbaar, als je na het eten de vuurschaal dichter bij de gasten wilt zetten maar ook als de wind onverwachts draait, zodat je er – net als bij een kampvuur – omheen kunt blijven staan of zitten.

Pluspunten van de WELDED grillring bbq’s

Naast dat je op de grillring bbq kunt bakken en grillen, kun je er ook op koken en wokken. Het bereiden van eenvoudige snelle gerechten kan natuurlijk altijd; maar de WELDED bbq is ook geschikt voor het bereiden van culinaire hoogstandjes. Binnen 20 minuten is de bakplaat al op temperatuur en kun je aan de slag.

Door de luchttoevoer onder in de vuurschaal hebben de WELDED BBQ’s een betere verbranding. De meeste grillring BBQ’s hebben veel last van rookvorming. Dit komt doordat er sprake is van onvoldoende luchttoevoer. De WELDED BARREL en de WELDED DRUM hebben in tegenstelling tot andere grillring BBQ’s een extra regelbare luchttoevoer onder de vuurschaal waardoor rookvorming wordt geminimaliseerd.

WELDED, de grillring barbecue zonder onnodige rookoverlast!

Met de 360 graden draaibare wielen met rem kun je de WELDED bbq’s heel gemakkelijk en zonder hulp van anderen in zijn geheel verplaatsen.

As verwijderen na gebruik is dankzij de aslade een eenvoudige snelle handeling. Trek de aslade eruit. Kiep het leeg en plaats deze vervolgens terug. Een ontzettend gemakkelijke klus die in een mum van tijd – zonder vies te worden – is geklaard. Het fijne is dat het legen van de aslade ook kan gedurende het gebruik van de BBQ. Dus je hoeft bij lange BBQ sessies nooit meer te stoppen om de vuurschaal leeg te scheppen. De bakplaat schoonmaken doe je door met een spatel de bak resten in het vuur te schuiven. Breng daarna een nieuwe olielaag aan. Klaar ben je!

Kijk voor meer praktische info bij de veelgestelde vragen.

Extra informatie over onze bbq’s

Heb je een vraag over de Drum 800, 1000 de Barrel 800, 1000 of de Table 500?  Of wil je meer informatie over het gebruik ervan? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op. Wij vertellen je graag meer over deze stoere, cortenstalen barbecue.