Corten stalen vuurschaal BBQ Drum 1000 Lounge

 1.740,00 incl. BTW

Met de corten stalen vuurschaal BBQ DRUM 1000 van WELDED maak je een onuitwisbare indruk. Deze corten stalen barbecue is stoer, puur, sterk, duurzaam, authentiek en ook nog eens volledig handgemaakt. Je kunt er voor jezelf, voor je gezin maar ook voor een groot gezelschap – tot wel dertig man – op grillen, bakken, wokken en koken en dankzij de vlammen geniet je tot in de late uurtjes van de avontuurlijke kampvuurbeleving.

De Drum 1000 is uit voorraad leverbaar. Ophalen en bezorgen in overleg en normaal gesproken binnen 5 werkdagen. Liever een kleinere variant? Bekijk dan de Drum 800. Heb je speciale wensen? Neem even contact op. Het product is handgemaakt dus er is veel mogelijk.

Beschrijving vuurschaal bbq Drum 1000 Lounge

De vuurschaal barbecue Drum 1000 heeft een aslade, 360 graden draaibare wielen met rem en een vuurschaal met een diameter van 100 centimeter. Doordat de BBQ is gemaakt van cortenstaal krijgt het na verloop van tijd een prachtige roestkleur. Het is van alle gemakken voorzien waardoor je niet alleen een oogverblindende, maar ook een praktische barbecue in huis haalt.

De Drum 1000 wordt geleverd inclusief bakplaat, afdekplaat, wielen, wokring, grillring, luchtklep, stookrooster, rvs foodbumper en aslade. Deze fantastische vuurschaal barbecue – ook wel grillring set, plancha kooktoestel of cooking unit genoemd – is volledig handgemaakt. Alle onderdelen zijn afkomstig uit Nederland.

Drum 1000 Lounge, echt Nederlands product

De Drum 1000 is een 100% Nederlands ambachtelijk product

Of je nu in de zomermaanden of in de winter met de Drum 1000 aan de slag wilt: deze vuurschaal BBQ is het gehele jaar door te gebruiken. Zit met je vrienden en familie rondom het knisperende vuur en geniet van het vlammenspel, drank en heerlijk eten.

Praktische informatie vuurschaal bbq Drum 1000 lounge

De robuuste vuurschaal bbq Drum 1000 is standaard voorzien van werkelijke alle gemakken. De stalen barbecue staat op draaibare wielen met rem die ervoor zorgen dat het verplaatsen zonder hulp van anderen erg gemakkelijk en veilig is. Hierdoor kan de vuurschaal barbecue naar alle plekken in de tuin worden bewogen en dat zorgt voor veel flexibiliteit. Is de ondergrond niet waterpas? Geen zorgen. Het waterpas afstellen van de bakplaat is erg eenvoudig. Bij het ontwerpen van deze stoere, corten stalen BBQ is werkelijk aan alles gedacht. Zo ook aan het schoonmaken ervan. Beweeg de luchtklep een paar keer op en neer, doe deze dicht, trek de aslade eruit, kiep het leeg en plaats het terug. Een vuurschaal barbecue schoonmaken zonder vies te worden? Kies voor de Drum 1000.

Grillen, bakken, wokken en koken: op deze barbecue doe je het allemaal. Lekkere en gezonde maaltijden kunnen op allerlei manieren worden bereid. Zo is het dankzij de standaard meegeleverde wokring mogelijk om een grote wok boven het vuur te plaatsen. Welke culinaire ideeën je ook hebt, op de Drum 1000 voer je ze eenvoudig uit.

Eigenschappen vuurschaal bbq Drum 1000 lounge

Deze handgemaakte barbecue is door de afwijkende vorm en natuurlijke uitstraling een ware lust voor het oog. Ook wanneer de vuurschaal niet in gebruik is, zal dit object een verrijking voor de tuin zijn.

Neem je de barbecue in gebruik, dan zorgen de vlammen voor het ultieme kampvuur gevoel. Heerlijk in de buitenlucht koken; als dat niet ultiem genieten is…

 • Korte opwarmtijd, ca. 20 minuten.
 • Eenvoudige temperatuurregeling met warmte zones.
 • Onbeperkt blijven gebruiken, de vuurschaal raakt namelijk nooit vol met as.
 • De vuurschaal bbq Drum 1000 is volledig handgemaakt in onze werkplaats in Nederland.
 • Naast de BBQ is er ook een bijpassende BBQ-bijzettafel – Table 500 – leverbaar.
 • Handgemaakte vuurschaal van cortenstaal.
 • Eenvoudig regelbare, extra luchttoevoer onder in de vuurschaal waardoor rookvorming beperkt blijft.
 • Hangende stalen bakplaat waardoor overtollig vet automatisch in de vuurschaal terecht komt.
 • Verwijderbare aslade: eenvoudig en veilig te legen, zonder vies te worden.
 • Inclusief alle benodigdheden: wokring, bakplaat, grillrooster, foodbumper, stookrooster en afdekplaat.
 • 360 graden draaibare wielen met rem zorgen voor flexibiliteit.
 • Lage uitvoering zodat je de BBQ zittend kunt gebruiken.

Levering Drum 1000

Deze corten stalen vuurschaal bbq drum 1000 is nog niet verroest wanneer deze wordt geleverd. Cortenstaal krijgt door de weersinvloeden vanzelf een bruine roestkleur en is weervast. Wil je het roestproces graag versnellen? Spuit dan een zoutoplossing of schoonmaakazijn op de DRUM 1000. In de bijgeleverde handleiding vind je hierover meer informatie.

De Drum 1000 is op voorraad en dus direct leverbaar.
Afspraak maken? Neem even contact op.

Maten Drum 1000

Maat: vuurschaal van circa 1000 mm.

Totale hoogte inclusief vuurschaal: circa 600 mm.

Bakplaat diameter: 945 mm.

Wokring/grillrooster diameter: 345 mm. Het steekt circa 140 mm boven de vuurschaal uit.

Console diameter: 450 mm en hoogte 380 mm.

Gewicht: ca 120 kilogram.

vuurschaal bbq drum 1000 lounge

Review BBQ Brommer – Rinus Poot

De eerste indruk van de welded vuurschaal bbq. Mijn ervaring met grillringen is niet zo positief. Zo merkte ik bij andere toestellen dat ze nogal veel roken. Dus dat nemen we onder de loep. en we maken voor de lunch een lekkere bavette.

Bron: Youtube BBQ brommer 26 juni 2022