BBQ dealers en partners zijn onze ambassadeurs

BBQ dealers en partners van WELDED zijn stuk voor stuk mensen die met passie over hun producten, bedrijf en klanten spreken. Ze waarderen kwaliteit en kunnen de voordelen daarvan ook goed overbrengen.

Onze bbq dealers en partners hebben allemaal ervaring met het leveren van topkwaliteit.

Dat is wat we bij WELDED willen, producten van topkwaliteit en het daarbij behorende enthousiasme en de service van onze dealers en partners.

Het is best uniek dat we bij WELDED onze producten zelf ontwerpen en echt zelf maken. Naast ontwerp en productie van BBQ’s en accessoires doen wij ook de advisering, een groot gedeelte van de verkoop en de bezorging zelf. Dit heeft als grote voordeel dat er hele korte lijnen zijn. Als je als klant speciale wensen hebt, dan kun je dat gemakkelijk overleggen omdat je contact hebt met de persoon die het daadwerkelijk zelf maakt. We hebben voor catering bedrijven al aanpassingen gedaan voor het gemakkelijker transporteren in vrachtwagens. Bij een catering worden de BBQ’s vaak vervoerd in vrachtwagens of aanhangwagens. Voor het laden en lossen hebben we extra voorzieningen getroffen, uiteraard helemaal in overleg met de klant. Het mooie hiervan is, dat daar meestal geen of lage extra kosten mee gemoeid zijn.

Natuurlijk moeten de WELDED producten er goed uit zien maar wat wij nooit uit het oog verliezen is de functionaliteit. Onze producten zijn gemakkelijk in gebruik, zijn geschikt voor langdurige barbecue sessies, geven weinig (rook) overlast en zijn heel eenvoudig te reinigen. Niet alleen de bakplaat maar ook het verwijderen van de as.

Klik op één van onderstaande bbq dealers of partners om hun website te bezoeken.

Onze bbq dealers, bewust beperkt in aantal

Wij hebben er bewust voor gekozen om met een beperkt aantal dealers en partners te werken. Daar deze aanpak hebben wij zelf zoveel mogelijk contact met de eindgebruiker. Daar kunnen wij van leren. Door de gesprekken met klanten, zowel de particuliere als de bedrijfsmatige klant, geeft ons veel inzicht in de behoefte van de gebruiker. Wij kunnen onze producten daar steeds aan toetsen en indien nodig verbeteren. Omdat WELDED alles zelf doet, is een aanpassing voor de klant vaak direct al te doen, klaar terwijl je wacht.

Omdat we geen groot dealer netwerk hebben, hoeven we daar ook geen extra, kostenverhogende marge voor te reserveren. We hebben daardoor ook niet te maken met mogelijk tegenstrijdige belangen. Dit heeft voor de klant grote voordelen met betrekking tot de prijs en kwaliteit. Daardoor betaal je altijd een scherpe en eerlijke prijs en ben je verzekerd van optimale service.

Onze service staat op een ongekend hoog niveau. Wij zijn van mening dat dit ook hoort bij producten in deze prijsklassen. Veel mensen zijn er inmiddels aan gewend dat dit soort kostbare producten onpersoonlijk via internet besteld worden en dan ook nog door een externe transporteur bezorgd worden. WELDED doet dat op een andere manier. Je kunt bij ons bestellen via de website, maar ook door ons even te bellen of  te e-mailen. Wij nemen bij een aankoop altijd persoonlijk contact omdat we het afhalen of de bezorging altijd samen met de klant bespreken. Dag en tijdstip, door de week of in het weekend of bijvoorbeeld bezorgen als cadeau tijdens een verjaardagsfeest. Bijna alles is mogelijk bij ons.

Wat is een partner

WELDED maakt onderscheid in dealers en partners. Een WELDED partner heeft geen voorraad maar heeft aanvullende diensten of producten die elkaar versterken. Zoals een speciaal bier specialist die ook ervaring heeft met BBQ-en of een tuinspecialist iets moois kan voorstellen aan een klant. Deze klant krijg uitleg van onze partner en kan indien gewenst gerust nog contact met ons opnemen. Wij doen de verdere advisering en helpen de klant bij de eventuele aankoop. Natuurlijk staat daar iets tegenover en dat is dat wij klanten doorverwijzen die bijvoorbeeld aanpassingen in de tuin willen of een bijzonder bier zoeken. Zo kunnen we elkaar helpen, onze netwerken vergroten en dat zonder dat we de kosten verhogen voor de klant. Een mooie win-win oplossing.

Onze bbq dealers en partners in Nederland

onze dealers

bbq dealer

onze dealers

partner met BBQ ervaring

partner

partner

Onze bbq dealers in België

onze dealers

bbq dealer

particulier

onze dealers

bbq dealer

horeca