Stalen barbecues

Een cortenstalen barbecue in de tuin plaatsen? Met de WELDED vuurschaal BBQ til je jouw barbecue experience naar een hoger niveau. Kook en grill het gehele jaar door, terwijl het knisperende vuur voor warmte en sfeer zorgt. Voeg daar een aantal vrienden en heerlijke drank aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke en gezellige avond. Barbecueën is een feest, en met deze stoere BBQ kan je dat het hele jaar door vieren.

  • Handgemaakte, stalen barbecues

  • Duurzaam: gemaakt van corten staal

  • Veel minder rook door regelbare luchttoevoer onder in de vuurschaal

  • Aantrekkelijk geprijsd en compleet uitgerust

  • Een barbecue en vuurschaal in één

  • Voorzien van alle gemakken en eenvoudig verplaatsbaar

Barrel 800 barbecues

BBQ Barrel 800

€ 1.440,00

drum 800 barbecues

BBQ Drum 800 Lounge

€ 1.310,00

barrel 1000 barbecue

BBQ Barrel 1000

€ 1.870,00

DRUM 1000 barbecues

BBQ Drum 1000 Lounge

€ 1.740,00

Table 600 voor bij de barbecues

Table 600

€ 795,00

passend op onze barbecues

Grill & wokring XXL

€ 189,00

houtpook voor de barbecues

Houtpook RVS

€ 39,00

Vuurschaal barbecue

Steeds vaker duikt de vuurschaal BBQ op, en dat is gezien de stoere uitstraling niet gek. Ben jij dol op knetterende, grote kampvuren? Word je enthousiast van barbecueën? En ben je graag in de buitenlucht? Vang niet twee, maar drie vliegen in één klap en kies voor deze veelzijdige en stoere barbecue.

Met de stalen barbecue van WELDED haal jij namelijk niet alleen een barbecue, maar ook een vuurschaal in huis. Maak met hout een vuur op het rooster in de vuurschaal en stook de vlammen op. De sfeer en warmte zorgen gegarandeerd voor het avontuurlijke en onbeschrijflijke, authentieke kampvuurgevoel. Het leuke is bovendien dat je er met meerdere mensen tegelijkertijd omheen kunt staan en kunt grillen, bakken en wokken. Uitgegeten? Laat het vuur aan en geniet van het vlammenspel.

Een lust voor het oog

Door het verroeste en robuuste design heeft de WELDED Corten stalen barbecue een stoere uitstraling. Het is een ware eyecatcher waar je niet omheen kunt. De BBQ’s zijn verkrijgbaar in vier uitvoeringen: de Barrel 800, de Barrel 1000, de Drum 800 en de Drum 1000. Wil jij de look helemaal compleet maken, dan is de Table 600 een absolute aanrader. Deze fraaie bijzettafel is niet alleen prachtig, maar door de opbergvakken, wielen en het afneembare houten werkblad ook nog eens superpraktisch.

De corten stalen barbecue is een robuuste jongen, maar daarentegen ontzettend flexibel. Door de wielen rol je de vuurschaal BBQ eenvoudig naar de gewenste plek. Handig, als de wind onverwachts draait of wanneer je na het eten de vuurschaal dichter bij de gasten wilt zetten, zodat je er – net als bij een kampvuur – omheen kunt staan of zitten.

Voordelen stalen barbecue

Naast dat je op de barbecues kunt grillen en bakken, kun je er ook op wokken en koken. Er een hamburger of spiesen op grillen, kan natuurlijk altijd; maar het is ook geschikt voor het bereiden van culinaire hoogstandjes. Doordat er onder de barbecue 360 graden draaibare wielen zitten, is verplaatsen kinderspel. En het schoonmaken is dankzij de aslade in een handomdraai gepiept. Beweeg de luchtklep een paar keer op en neer en trek de aslade eruit. Kiep het leeg en plaats deze vervolgens terug. Een ontzettend gemakkelijke klus die in een mum van tijd – zonder vies te worden – is geklaard. De bakplaat schoonmaken? Verwijder met een spatel de vetresten, schuif ze in het vuur en breng een nieuwe olielaag aan. Klaar ben je!

De meeste vuurschaal BBQ’s hebben veel last van rookvorming. Dit komt doordat er sprake is van onvoldoende luchttoevoer. De WELDED BARREL en de WELDED DRUM hebben in tegenstelling tot andere vuurschaal BBQ’s een extra regelbare luchttoevoer onder de vuurschaal waardoor rookvorming wordt geminimaliseerd.

Kijk voor meer praktische info bij de veelgestelde vragen.

Corten stalen barbecue – vuurschaal – huren

Wil je de barbecue graag huren? Je kunt de Barrel 800 huren. Perfect voor een feestje of wanneer je de BBQ graag wilt uitproberen.

Je ontvangt dan de BBQ inclusief bakplaat, grillplaat, wokring en afdekplaat. Daarbij ontvang je voldoende gedroogd beukenhout, arachideolie, een BBQ-spatel en tang, zodat jij helemaal klaar bent om de ultieme barbecuebeleving zelf te ervaren.

Neem voor de mogelijkheden voor het huren van de BBQ even contact met ons op.

Meer informatie stalen barbecues

Heb je een vraag over de Barrel 800, 1000 de Drum 800, 1000 of de Table 600? Of wil je meer informatie over het gebruik ervan? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op. Wij vertellen je graag meer over deze stoere, stalen barbecue.