Barbecues gemaakt van corten staal

BBQ van cortenstaal in de tuin plaatsen? Met de WELDED vuurschaal BBQ til je jouw barbecue beleving naar een hoger niveau. Kook en grill het gehele jaar door zonder rookoverlast, terwijl het knisperende vuur voor warmte en sfeer zorgt. Voeg daar een aantal vrienden en heerlijke drank aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke en gezellige avond. Barbecueën is een feest, en met deze stoere BBQ kan je dat het hele jaar door vieren.

  • Handgemaakte, stalen barbecues

  • Duurzaam: gemaakt van corten staal

  • Veel minder rook door regelbare luchttoevoer onder in de vuurschaal

  • Aantrekkelijk geprijsd en compleet uitgerust

  • Een barbecue en vuurschaal in één

  • Voorzien van alle gemakken en eenvoudig verplaatsbaar

Barrel 800 barbecues

BBQ Barrel 800

€ 1.440,00

drum 800 barbecues

BBQ Drum 800 Lounge

€ 1.310,00

Corten stalen vuurschaal BBQ Hi-Lo 800 (barrel/drum combi)

BBQ Hi-Lo 800

€ 1.885,00

barrel 1000 barbecue

BBQ Barrel 1000

€ 1.870,00

DRUM 1000 barbecues

BBQ Drum 1000 Lounge

€ 1.740,00

Corten stalen vuurschaal BBQ Hi-Lo 1000 (barrel/drum combi)

BBQ Hi-Lo 1000

€ 2.315,00

Table 500 voor bij de barbecues

Table 500

€ 785,00

passend op onze barbecues

Grill & wokring XXL

€ 189,00

houtpook voor de barbecues

Houtpook RVS

€ 39,00

Toolstation, het opbergsysteem van Welded

Toolstation

€ 499,00

Vuurschaal en barbecue

Steeds vaker duikt de vuurschaal BBQ op, en dat is gezien de stoere uitstraling niet gek. Ben jij dol op knetterende, grote kampvuren? Word je enthousiast van barbecueën? En ben je graag in de buitenlucht? Vang niet twee, maar drie vliegen in één klap en kies voor deze veelzijdige en stoere barbecues.

Met de stalen barbecues van WELDED haal jij namelijk niet alleen een barbecue, maar ook een vuurschaal in huis. Maak met hout een vuur op het rooster in de vuurschaal en stook de vlammen op. De sfeer en warmte zorgen gegarandeerd voor het avontuurlijke en onbeschrijflijke, authentieke kampvuurgevoel. Het leuke is bovendien dat je er met meerdere mensen tegelijkertijd omheen kunt staan en kunt grillen, bakken en wokken. Uitgegeten? Laat het vuur aan en geniet van het vlammenspel zonder rookoverlast.

Barbecues van WELDED, een lust voor het oog

De BBQ’s van WELDED hebben door het verroeste en robuuste design en het gebruik van Corten staal een stoere uitstraling. Het is een ware eyecatcher waar je niet omheen kunt. De BBQ’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: de Barrel 800, de Barrel 1000, de Drum 800 en de Drum 1000. Wil jij de look helemaal compleet maken, dan is de Table 500 een absolute aanrader. Deze fraaie bijzettafel is niet alleen prachtig, maar door de opbergvakken, wielen en het afneembare houten werkblad ook nog eens superpraktisch.

De cortenstalen barbecues zijn robuuste jongens, maar daarentegen ontzettend flexibel. Door de wielen rol je de vuurschaal barbecues eenvoudig naar de gewenste plek. Handig, als de wind onverwachts draait of wanneer je na het eten de vuurschaal dichter bij de gasten wilt zetten, zodat je er – net als bij een kampvuur – omheen kunt staan of zitten.

Barbecue van corten staal, de voordelen

Naast dat je op de barbecues kunt grillen en bakken, kun je er ook op wokken en koken. Er een hamburger of spiesen op grillen, kan natuurlijk altijd; maar het is ook geschikt voor het bereiden van culinaire hoogstandjes. Doordat er onder de barbecue 360 graden draaibare wielen zitten, is verplaatsen kinderspel. En het schoonmaken is dankzij de aslade in een handomdraai gepiept. Beweeg de luchtklep een paar keer op en neer en trek de aslade eruit. Kiep het leeg en plaats deze vervolgens terug. Een ontzettend gemakkelijke klus die in een mum van tijd – zonder vies te worden – is geklaard. De bakplaat schoonmaken? Verwijder met een spatel de vetresten, schuif ze in het vuur en breng een nieuwe olielaag aan. Klaar ben je!

De meeste vuurschaal BBQ’s hebben veel last van rookvorming. Dit komt doordat er sprake is van onvoldoende luchttoevoer. De WELDED BARREL en de WELDED DRUM hebben in tegenstelling tot andere vuurschaal BBQ’s een extra regelbare luchttoevoer onder de vuurschaal waardoor rookvorming wordt geminimaliseerd.

Kijk voor meer praktische info bij de veelgestelde vragen.

Barbecue van corten staal – vuurschaal – proberen

Wil je de barbecues graag proberen? Maak dan een afspraak en kom bij ons langs. Wij kunnen de BBQ dan voor je aansteken en e.e.a. goed uitleggen

Je kunt dan de korte opwarmtijd ervaren, zien hoe je verschillende hitte zones maakt, meemaken dat WELDED BBQ’s geen onnodige rookoverlast geven.

Ook het schoonmaken, verwijderen van as en opbergen, allemaal zaken waarin de de WELDED BBQ’s uitblinken. We kunnen eventueel nog wat bereiden zodat jij de ultieme barbecuebeleving echt zelf kunt ervaren.

Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op.

Klanten reviews

BBQ informatie

Heb je een vraag over de Barrel 800, 1000 de Drum 800, 1000 of de Table 500? Of wil je meer informatie over het gebruik ervan? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op. Wij vertellen je graag meer over deze stoere, stalen barbecue.