ASADOR 800, geweldig systeem voor asado bereidingen

 599,00 incl. BTW

De ASADOR 800 van WELDED is de accessoire om ongekend meer bereidingsmogelijkheden aan je WELDED BBQ toe te voegen. Het is zelfs mogelijk je BBQ op een compleet andere manier te gebruiken. WELDED heeft deze uitbreiding met hulp van ervaren BBQ-ers ontworpen. Uiteraard wordt ook dit unieke product ook door WELDED zelf op ambachtelijke wijze en in Nederland gemaakt. De gebruikte materialen zijn Cortenstaal en RVS. De ASADOR is oerdegelijk uitgevoerd, goed doordacht ontworpen en heeft tal van verstelmogelijkheden. Door de sierlijke vormen en de mooie vlam met logo bovenop de ASADOR is het een indrukwekkende verschijning met een luxe uitstraling.

De ASADOR 800 is uit voorraad leverbaar Ophalen en bezorgen in overleg en normaal gesproken binnen 5 werkdagen.

Als je kiest voor bezorgen, dan komen wij de ASADOR persoonlijk brengen en bij je monteren op de WELDED BBQ.

Beschrijving Welded Asador 800

De WELDED ASADOR 800 is gemaakt om de WELDED vuurschaal BBQ op een andere manier te kunnen gebruiken. Meer op de Argentijnse manier van BBQ-en. Met de WELDED ASADOR 800 creëer de basis om samen met je gezelschap nog meer en uitbundiger te genieten van het open vuur. Er kan gewerkt worden met zowel hout als en houtskool voor indirecte bereidingen. Met de ASADOR en haal je een geweldig systeem in huis voor asado bereidingen.

Afhankelijk van wat en op welke manier jij wil bereiden maak je vooraf de keuze om de stalen grillring wel of niet uit de WELDED BBQ te halen. Het is namelijk allebei mogelijk.

De WELDED ASADOR 800is gemaakt van Cortenstaal in combinatie met RVS onderdelen. De ASADOR bestaat uit 4 speciaal gevormde Cortenstalen boog-steunen, Deze boog steunen zijn door middel van een speciaal door ons ontworpen koppelplaat met elkaar verbonden. De koppelplaat is voorzien van RVS wiel waarover de RVS staalkabel van het takelsysteem loopt.

Eén van de vier ‘boog-steunen’ is voorzien van enkel ronde gaten en kabel geleiders. Dit is voor het op hoogte vastzetten van de kabel in de takel. De andere boog-steunen hebben ‘sleutelgat’ uitsparingen gemakkelijk en zonder gereedschap onze accessoires te bevestigen.

Het takelsysteem kun je gebruiken om er bijvoorbeeld een Dutch Oven in te op te hangen maar ook voor onze speciaal hiervoor ontwikkelde Swing en Fire Box. Je kunt er natuurlijk ook gewoon je gerechten in ophangen om ze te bereiden.

Standaard worden 10 RVS vleeshaken en 2,5 meter stevige RVS ketting meegeleverd. Met de WELDED ASADOR 800 in de standaard uitvoering haal je een uniek en goed doordacht systeem in huis om ook van indirecte bereidingen op de WELDED BBQ’s te genieten.

Kortom, bijna oneindige mogelijkheden met heel veel beleving.

En alles zelf getekend, ontworpen, getest en ambachtelijk gemaakt.

Accessoires

Mocht je aan de standaard mogelijkheden van de WELDED ASDADOR 800 nog tegen beperkingen aanlopen en heb je behoefte aan nog meer mogelijkheden, dan kun je nu je hart ophalen. WELDED heeft samen met een ervaren BBQ-er tal van mogelijkheden onderzocht en een aantal hiervan uitgewerkt en doorontwikkeld tot kwalitatief hoogwaardige accessoires.

Bijvoorbeeld de robuuste handgemaakte spiesen ‘CHURRASCO SKEWERS’ en speciaal voor de spiesen en de ASADOR ontwikkelde ‘SKEWER HOLDER‘.  Het ASADO CROSS, ASADO RACK, ASADO ADJUSTABLE SUPPORT, de SPLIT, de SWING en de FIREBOX. Aan deze accessoires kun je ongelofelijk veel plezier beleven en ga je zeker de show stelen.

Alle accessoires zijn exclusief voor de ASADOR ontwikkeld en worden met passie door WELDED zelf in Nederland gemaakt.

Specificaties WELDED ASADOR 800

De ASADOR 800 is geschikt voor de WELDED BARREL 800 en voor de WELDED DRUM 800. Heb je een Barrel 1000 of DRUM 1000, dan hebben wij natuurlijk de ASADOR 1000 voor je.

Totale hoogte: WELDED ASADOR 800 is ca. 1300 mm.

De ASADOR komt als deze gemonteerd is ca 1150 mm. boven de BBQ uit.

Hoogte binnen in de ASADOR , gemeten van stookrooster van de BBQ tot aan bovenplaat van de ASADOR is ca 1060 mm

Breedte buitenkant op het breedste gedeelte: 860 mm.

Breedte binnen in de ASADOR op het breedste gedeelte ca. 800 mm

Gewicht: ca. 21 kilogram.

ASADO style BBQ-en met de WELDED ASADOR – BBQ Brommer – Rinus Poot