Asado open vuur workshop met de WELDED met ASADOR

Asado open vuur workshop, dat gaat je helpen een betere Grillmaster te worden. Het geeft je inspiratie en daagt je uit om te experimenteren met je vuurschaal barbecue.

BIG BOYS Grillmasters uit Uden maakt al enige tijd gebruik van de WELDED BARREL 1000 bbq’s in combinatie met de ASADOR compleet met alle accessoires. Door het gebruik van deze bijzondere producten zijn ze zo enthousiast geworden van de mogelijkheden dat ze dit graag willen delen met andere enthousiastelingen.

Speciaal hiervoor hebben ze met hun Grillmasters een Asado open vuur workshop ontwikkeld.

Door zo’n Asado open vuur workshop te volgen kun je kennis maken met de uitgebreide mogelijkheden van de WELDED BBQ’s en de ASADOR.

Je kunt geïnspireerd worden en kennis opdoen van en kennis delen met de professionals van Big Boys Grillmasters.

BBQ workshop asado

Wanneer, hoe en wat van de asado open vuur workshop

Wanneer?

Zondag 28 juli aanvang 15:00 uur en Zondag 11 augustus aanvang 15:00 uur.

Hoe en wat?

Je wordt hartelijk ontvangen in de Playground van BigBoys Grillmasters. De Playground is BigBoys speciale ruimte voor BBQ workshops. De grillmasters worden aan je voorgesteld en je krijgt uitleg over de essentie van het maken van vuur en het beheersen daarvan. De basis van het BBQ-en.

Vervolgens wordt het programma doorgenomen en ga je aan de slag. Je krijgt mooie ingrediënten, recepten en een enorme lading aan kruiden en specerijen. Naast gebruik te maken van de recepten wordt je vooral ook gestimuleerd creatief te zijn en gebruik te maken van de bbq’s. De grillmasters zijn je vraagbaak en geven uitleg zodat je er een succes van gaat maken. Mijn ervaring is dat het ‘remmen los maakt’ ik durfde na deze workshop ook zelf meer te experimenteren en af te wijken van recepten. Ook over de vuurbeheersing en garing  krijg je uitleg en ontwikkel je inzichten.

Asado open vuur workshop, eerst testen en dan misschien kopen

Door het volgen van de Asado open vuur workshop bij BigBoys Grillmasters ervaar je dat de ASADOR van WELDED een heel bijzonder bbq systeem is. Je zal zelf zien dat je met de ASADOR een ongekende hoeveelheid aan mogelijkheden aan je WELDED bbq toevoegt.

Wij begrijpen goed dat de ASADOR overweldigend over kan komen en dat je eigenlijk niet zo goed weet wat je ermee aan moet. Alleen mooi vinden, dat is zonde, je koopt zoiets immers niet voor de show, je moet echt kunnen genieten van alle mogelijkheden die dit systeem je kan bieden.

Door het volgen van Asado open vuur workshop kunt je zelf ervaren of je het een aantrekkelijke manier van BBQ vindt, of je ermee kunt werken en ook hoe goed deze producten je bevallen alvorens je ze eventueel gaat aanschaffen.
‘eerst testen, dan pas kopen’.

Maar ook voor klanten die al in het bezit zijn van de ASADOR zijn Asado open vuur workshops natuurlijk interessant. Je kunt je skills verbeteren en van gedachten wisselen met professionele grillmasters.

asado open vuur workshop
BBQ ALS BASIS VOOR ASADO
bigboys grillmasters

Bij de Asado open vuur workshop zorgt Big Boys ervoor dat jouw avond compleet is. Dat houdt in dat ze je ontvangen in de Playground met een drankje, (naar wens) een door hun gemaakt borrelplateau en een uitgebreide opening met hun verhaal als cateraar/restaurateur/wereldverbeteraar. Ze geven je daarna altijd basiskennis over het gebruik van de BBQ, aangepast op het niveau van de groep.

De keuken is van alle gemakken voorzien, net zoals de bar, waar je onbeperkt (maar beschaafd) gebruik van mag maken. Muziek binnen en buiten, waar je zelf bepaalt wat je luistert. Duidelijke recepten en begeleiding van een Big Boys grillmaster, zodat je zelf met een groepje aan de slag kunt.

Zijn de gerechten klaar? Je eet ze met elkaar in het diner gedeelte (binnen of buiten) en natuurlijk nog steeds voorzien van een drankje. Koffie en thee beschikbaar voor na het diner en natuurlijk krijg je alle recepten van hun op verzoek per mail.

Als je wil deelnemen aan deze asado open vuur workshop, dan kan dat rechtstreeks bij BigBoys Grilmasters. Maak gebruik van de oranje knop hieronder om naar de inschrijfpagina voor deze workshop op de website van BigBoys Grilmasters te gaan.

Uiteraard ben ik, Robert, zelf ook aanwezig bij deze workshops.